Efficiënt afdekken van
ruwvoer met het Easy Silage
rolsysteem

Het rolsysteem met de hydraulisch aangedreven rol wordt bediend vanuit de tractor, verreiker of shovel en is afgestemd op de draagkracht van uw machinerie.

Het rolsysteem is de eenvoudige oplossing voor silo’s met een maximale breedte van 12 meter.

Nadat u heeft ingekuild is het afdichten van de sleufsilo een fluitje van een cent. Het afdekken kan bovendien door één persoon worden gedaan. Op uw gemak rolt u het zeil af over het ruwvoer. Vervolgens koppelt u het afdekzeil aan op het vul-/overstortsysteem.

U zet de waterpomp aan en deze is ongeveer 120 minuten later gevuld met water. Het watersysteem zorgt voor een gelijkmatige vulling van de waterslangen. De afsluitrol die op het snijvlak van het voer ligt, zorgt voor een goede afsluiting en voorkomt opwaaien van het zeil. Ook zorgt de afsluitrol ervoor dat er geen broei ontstaat. Dit systeem kan in de winter gevuld worden met zout water. Hierdoor functioneert het systeem ook onder winterse omstandigheden optimaal. Tijdens het vullen kunt u lekker gaan genieten van een voldane werkdag of andere werkzaamheden verrichten. De pomp slaat namelijk automatisch af wanneer het systeem is gevuld.

Optimale kwaliteit ruwvoer

Het watersysteem zorgt voor een gelijkmatige vulling van de waterslangen. De afsluitrol die op het snijvlak van het voer ligt, zorgt voor een goede afsluiting en voorkomt opwaaien van het zeil. Ook zorgt de afsluitrol ervoor dat er geen broei ontstaat. Dit systeem kan in de winter gevuld worden met zout water. Hierdoor functioneert het systeem ook onder winterse omstandigheden optimaal. Deze manier van afdichten is betrouwbaar en verbeterd de kwaliteit van het ruwvoer aanzienlijk.

NEEM CONTACT OP

Voordelen van het Easy Silage
rolsysteem

Dé beste manier van lasagne-inkuilen

Sneller en efficiënter in- en uitkuilen: binnen 30 minuten

Constante optimale kwaliteit ruwvoer

Snel, efficient, eenvoudig

Volautomatisch afdekken en afrollen met afstandsbediening

Kostenbesparend in arbeid en materiaal

Gemakkelijk te implementeren op vrijwel elke sleufsilo

Goedkoper dan andere systemen